Hlavní obsah
Článek

Hřebec z Bridgertonových Regé-Jean Page nažhavil sledující, když se na Instagramu podělil o snímek z postele, na kterém hrály hlavní roli jeho svaly.

Na hercovu muskulaturu jsou fanoušci dobře zvyklí z oblíbeného netflixového seriálu, ale jeho polonahých fotek zjevně nemají nikdy dost.

V Británii byl téměř vyhlášen státní smutek, když Page oznámil, že se v druhé sérii fenoménu neobjeví. Reakce byly opravdu silné a někteří dokonce usoudili, že sledovat seriál bez vévody Simona, kterého ztvárnil v první řadě, nemá vůbec cenu.

O Pageovi se také hojně spekuluje jako o příštím Jamesi Bondovi. Daniel Craig, který hrál Bonda 15 let, s posledním filmem s názvem Není čas zemřít, jenž má v září konečně premiéru, v roli končí a divoce se debatuje, kdo bude jeho nástupcem.

Regé-Jean se už nechal slyšet, že mu spekulace lichotí, ale jinak k věci neřekl ani slovo. Britové ale mají jasno, momentálně je i podle sázkových kanceláří jejich favoritem číslo jedna.

Dále se v souvislosti s rolí hojně spekuluje o Tomovi Hardym, který byl před Pagem jejich jedničkou, Jamesi Nortonovi, Luku Evansovi, Henrym Cavillovi nebo Idrisi Elbovi či Richardu Maddenovi.

Na to, jestli budou s volbou fanoušků sympatizovat i tvůrci příštích filmů o agentovi 007, si ale ještě nějakou dobu nejspíš počkáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám