Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda série Rychle a zběsile rozhodně ví, jak si užít dovolenou. Michelle Rodriguez (45) se předvedla v bikinách na jachtě u italského pobřeží. Doprovázela ji tamní moderátorka Raffaella Zardo, se kterou si na palubě připíjela na zdraví.

Herečka se nebála ani smočit, bavila se i na paddleboardu nebo při józe. Že na své figuře Michelle maká, není tajemstvím, a výsledky jsou znát.

Ještě nedávno natáčela v Severním Irsku intenzivní akční scény z připravovaného trháku Dungeons & Dragons. Ve filmu bude podle všeho bojovat i s drakem, takže fyzická příprava nejspíš byla nevyhnutelná.

Michelle asi nejvíc proslula rolí Letty v sérii Rychle a zběsile. Tu si zopakovala i v devátém díle, který byl uveden v červnu.

Není známo, jestli je v životě Rodriguez aktuálně nějaký muž nebo žena. Herečka se netají svou bisexualitou a v minulosti proslula vztahy například s modelkou Carou Delevingne nebo fešákem Zacem Efronem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám