Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Janě Adamcové (52) zkomplikovala dovolenou v Chorvatsku nepříjemná zdravotní indispozice. Moderátorce se stala osudnou projížďka na paddleboardu.

„Upadla jsem z prkna do vody. Tím, jak došlo k velkému přetlaku v uších, tak jsem začala velmi špatně slyšet,“ svěřila se Super.cz moderátorka a jedním dechem s úsměvem dodává: „To se obvykle stává lidem, kteří to neumí.“

Za začátku ji ztráta důležitého smyslu omezovala a byla vděčná, že s dětmi na dovolené není sama, ale že ji v mnohém může zastat kamarádka Alena Antalová, která s rodinnou sdílí společný apartmán. Nyní už se ale její zdravotní stav lepší. „Nešla jsem ani k lékaři. Kapu kapky do uší a doufám, že to samo odejde,“ krčí rameny Jana.

Mluvčí vlády a bývalá sportovní moderátorka se snaží užít si dovolenou i přes zdravotní omezení na maximum. „Je to taková válecí dovolená. Neorganizujeme žádné náročné výlety, spíš trávíme čas u moře a na slunci. Občas si zajdeme nakoupit do místního supermarketu, protože si sami vaříme,“ dodává Jana Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám