Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Znáte to. Je večer, vy už sotva pletete nohama a vašemu dítku svítí oči a čeká, co se bude ten den ještě dít. Je na čase vyzkoušet osvědčený způsob, jak dostat děti do postele. Usínáček je skvělým pomocníkem pro snadné uspání dětí.

Možná jste už vyzkoušeli všechno. Čtení pohádek, zpívání, domlouvání, obyčejné sezení u postele nebo jen hledáte alternativu pro dny, kdy se zdá být nemožné udržet si vlastní oči otevřené. Vyzkoušejte u vás doma Usínáčky. Pomohou dítěti cítit se klidně, v bezpečí a navodí příjemnou atmosféru. Na mrakyhracek.cz najdete několik verzí, které si děti zamilují.

Usínáček pro nejmenší

Období narození miminka bývá pro rodiče jedno z nejkrásnějších, ale zároveň nejnáročnějších, období v životě. Rodiče chtějí dítěti věnovat maximum času, ale mohou přijít chvíle, kdy večer nezbývají síly a jediné, co člověka zajímá, je spánek. A uspat miminko se navíc může stát nadlidským úkolem.

Foto: Teddies
Pro nejmenší i větší děti a jejich krásné sny

Pro naše maličké vznikl Usínáček s motivem Sovičky. Je vhodný od narození. Příjemná plyšová hračka se stane parťákem pro večerní chvíle, kdy pomůže dítěti snadněji usnout. Umí zahrát 8 ukolébavek včetně zvuků, které děti slýchávaly v maminčině bříšku. K tomu sovička dokáže promítat noční oblohu v 8 barvách. Promítání se po čase automaticky vypne. Celé je to maximálně jednoduché. Stačí zmáčknout bříško Usínáčka a chvíli počkat. Slyšíte to oddechování?

Usínáček pro větší děti

Dětem od 1 roku je určen Usínáček Medvídek. Dokáže zahrát 4 ukolébavky a promítat hvězdnou oblohu. Medvídek se stane věrným spacím kamarádem, se kterým se děti nebudou bát. Vyberte z růžové nebo modré varianty. Ať už máte doma holčičku nebo chlapečka, každý si najde toho pravého Usínáčka.

Foto: Teddies
Usínáček se stane kamarádem vašich dětí

Udělejte změnu a pořiďte dítěti kamaráda na spaní. Nebo najděte způsob, jak usínání dětí urychlit a ušetřit tak čas, který můžete věnovat sobě a odpočinku. Abyste ráno mohli všichni společně zažít nová dobrodružství v dobré náladě. Kterého Usínáčka chcete vyzkoušet vy?

Další články

Načítám