Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Amber Rose (40) byla ve vztahu s hudebním producentem Alexanderem Edwardsem od roku 2018. V říjnu 2019 přivítali na svět syna Slashe a působili vždy jako spokojený pár. Zdání ovšem někdy klame.

Amber propálila na sociálních sítích, že ji Alexander během vztahu podvedl, a to s nejméně 12 různými ženami. Nevěru producent sám přiznal.

„Váš mozek vám říká, že máte utéct, ale srdce, ať zůstanete. Přála bych si, aby ho bylo možné napravit, ale to není práce pro mě. Bolest mě zasáhla příliš hluboko, obzvlášť když jsou ve hře děti. Navždy ho budu milovat a přeji mu, aby se vyléčil, ale to je jenom na něm,“ rozepsala se o rozchodu s partnerem na sociální síti.

Opustit ho pro ni prý nebylo jednoduché, i proto se rozhodla o jeho nevěře promluvit veřejně, aby se k rozchodu konečně “dokopala“. Zjevně o jeho záletech věděla delší dobu.

„Nechtěla jsem to udělat. Jen jsem chtěla rodinu, manžela. Těžké rozhodnutí, které velmi bolí, ale upřednostňuji sebe. Nevím, jestli se dočkám happyendu, který jsem si vysnila, ale možná se mi dostane toho, který si zasloužím.“

Edwards se k nevěře vyjádřil v živém instagramovém vysílání DJe Big Vona. „Přistihla mě a nebylo to poprvé. Takže už toho asi měla dost. Miluji ji, je to moje nejlepší kamarádka a matka mého syna. Miluji jejího syna Sebastiana, ale mám rád ženské,“ uvedl bez skrupulí.

„Nemyslím si, že někdo může být šťastný a úspěšný, když není sám sebou. Ať už tomu ostatní rozumí, nebo tě za to odsuzují. Jsem prostě takový a o tenhle způsob lásky ona nestojí.“

Amber v minulosti randila například s Kanyem Westem nebo Wizem Khalifou. Právě s tím má prvního syna, osmiletého syna Sebastiana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám