Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mexická zpěvačka a herečka Thalía oslavila už padesáté narozeniny. Hvězda, která se proslavila v telenovele Rosalia a jejíž latinskoamerické hity roztancovaly celý svět, se na svůj velký den nafotila v plavkách.

„Všechno nejlepší k mým 50. narozeninám! Žiji si svůj život aniž bych světu vysvětlovala své špatné zkušenosti, já se z nich totiž učím. Nepočítám v životě ani lidi, kteří mi ubližují, ale oceňuji ty, kteří mě milují. Nenechte si do života vpustit zášť, závist či hněv, protože když tohle pocítíte nebo přijmete, zkracujete si kvalitní život. Já jsem vděčná za svou rodinu, přátele a lásku fanoušků a všem vám moc děkuji za přání,“ napsala k fotkám Thalía.

Zpěvačka je už 21 let vdaná za Tommyho Mottolu, vlivného hudebního producenta, který byl v minulosti ve vztahu i s jinou slavnou divou. V letech 1993 -1197 byl ženatý se zpěvačkou Mariah Carey a dokonce si zahrál Santu v jejím klipu k vánočnímu hitu All I Want for Christmas is You.

Thalía a Tony mají dvě děti. Dcera Sabrina Sakaë se jim narodila v říjnu 2007 a syn Matthew Alejandro v červnu 2011.

Reklama

Další články

Načítám