Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Eric Stonestreet, který si v Takové moderní rodince zahrál Camerona Tuckera, se vyslovil své přítelkyni Lindsay Schweitzer.

O víkendu požádal Lindsay po čtyřech letech chození o ruku a ona řekla ano. „Odpověděla mi, že svým lidem řekne, aby zavolali mým lidem,“ napsal ve vtipu k příspěvku, kde ukazuje zásnubní prsten, který své vyvolené navlékl.

Stonestreet a Schweitzer, která je zdravotní sestřičkou, spolu randí od roku 2017. Krátce poté, co se seznámili, o ní mluvil v pořadu Ellen DeGeneres, kde uvedl: „Zklidňuje mě a uklidňuje i mé nervy. Jsem totiž velmi napjatý člověk.“

Za svou roli Camerona Tuckera v Takové moderní rodince získal pochvaly od kritiků a v letech 2010 a 2012 i ceny Emmy za nejlepšího herce ve vedlejší roli v komediálním seriálu. Jeho partnerem zde byl herec Jesse Tyler Ferguson, se kterým společně vychovávali adoptovanou dceru jako gay pár.

Reklama

Další články

Načítám