Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista a modelka v důchodu. Takhle to teď vypadá u manželského páru Lenky a Davida Limberských. Ti vyrazili na módní přehlídku společné kamarádky Zuzany Lešák Černé do Karlových Varů a při té příležitosti se Super.cz svěřili, že mají doma neshody.

"Jsme tady jen na otočku, máme doma malinkou holčičku. Doufám, že příště si to vynahradíme," vysvětlila Lenka. Jejich Lilien oslavila před pár dny teprve první narozeniny. "Do kina chodíme rádi, dokonce i v Plzni je máme, takže před covidem a narozením malé jsme na filmy rádi chodili," doplnil David.

Oba vypadali výborně, navzájem se sladili a pandemická kila ani jeden z nich nenabral. "Já hubla po porodu a David hrál profesionálně fotbal, takže měl dost tréninků," upřesnila Lenka. A právě u zmínky o fotbale se zasekli. Lenka totiž nesouhlasí s tím, že David svoji profesionální kariéru ukončil.

"Pokračuju dál ve třetí lize v Domažlicích, sleduju Viktorku a momentálně je Plzeň na prvním místě a ty Domažlice ve třetí lize také. Z toho, že jsem skončil profesionálně hrát, smutný nejsem. Bylo to rozhodnutí, které jsem chtěl udělat, stojím si za ním a neměnil bych," řekl Super.cz David.

Lenku tím ani nepotěšil. "Ne! Nejsem ráda, že skončil, doteď máme ohledně toho spor a shodli jsme se, že se neshodneme. Myslím si, že na to stále měl a byl skvělý. Hrát ještě měl," domnívá se Lenka.

Pokud vás zajímá, jak vidí David Limberský svoji další budoucnost, můžete se to dozvědět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám