Hlavní obsah
Článek

Když chodila s moderátorem Leošem Marešem (47) a vdala se za zpěváka Václava Noida Bártu (43), s nímž má dceru Terezku, objevovala se pravidelně v médiích. Teď už si Gabriela Dvořáková (35), podruhé provdaná Švamberová, své soukromí hlídá a na veřejnosti se objevuje minimálně.

Výjimkou byla módní přehlídka návrhářky Zuzany Lešák Černé, kdy se nyní už dvojnásobná maminka objevila na mole opět v roli v modelky. "Zuzka je moje kamarádka, jinak už mě uvidíte málokdy," řekla Super.cz Gábina, která je po druhém porodu opět krásně štíhlá.

"Asi je to běháním kolem dětí a samozřejmě sportuju," vysvětlila s tím, že momentálně je na mateřské dovolené. "Začínám se věnovat mediaci a za rok zase nastupuju do školství, budu učit první stupeň," upřesnila.

Zatímco jiné známé ženy ukazují svoje děti na sociálních sítích, ona to nedělá. A pokud jde o Terezku, dohodla se na tom i s bývalým manželem Vaškem. "Spousta lidí si myslí, že když je neprezentuju na sociálních sítích, nestarám se o ně a jenom si někde lítám. Já si chráním po určitých zkušenostech chráním soukromí a snažím se chránit i svoje děti. Až budou chtít, tak se rozhodnou samy," dodala Gábina, která si prý žije velmi šťastně se svým druhým manželem, kterého nám po přehlídce ukázala a poprvé spolu i zapózovali před objektivy fotoaparátů.

Reklama

Další články

Načítám