Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Johnny Depp (60) je v Karlových Varech. Herec dorazil ve čtvrtek po jedenácté hodině v noci soukromým letadlem. Z letiště, kde jej čekal nejen prezident MFF KV Jiří Bartoška, ale navzdory pokročilé hodině také davy fanoušků, odjel do Grandhotelu Pupp, kde jej vítali další lidé. S těmi se herec v dobré náladě zdravil.

Od pátku zde má Depp program, na karlovarském filmovém festivalu uvede dva filmy.

Prvním snímkem je dokumentární Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který Depp koprodukoval i se v něm objevil a osobně by jej měl uvést ve Velkém sále hotelu Thermal, druhým je Minamata, v němž si Depp zahrál hlavní roli.

Snímky přibyly k hercově bohaté filmografii čítající na sedm desítek titulů. K těm nejznámějším patří Střihoruký Edward, Ed Wood, Bojovník, Kokain, Čokoláda, Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly či Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street.

V posledních letech se kromě filmů hojně řeší i hercovy osobní spory s dnes již exmanželkou Amber Heard (38). Soud s britským bulvárem, který jej označil za „bijce žen“, herec prohrál. Čeká ho ještě další soud v USA, svou bývalou ženu žaloval pro pomluvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám