Hlavní obsah
Článek

Jako antická bohyně vypadala na zahajovací párty karlovarského filmového festivalu herečka Jitka Schneiderová (51). Ta se spolehla na služby stylisty. "Není to ani tak kvůli nedostatku času, spíš je to tak specifická událost, že si člověk rád nechá poradit, aby to bylo na jistotu," míní Jitka.

Herečka se přijela potěšit podívanou na práci kolegů, sama pouze propůjčila hlas jedné z postav v animovaném snímku Michaely Pavlátové Moje slunce Mad. "Jsem tady jenom tři dny, protože musím zkoušet muzikál Kouř, už v září nás čeká premiéra," svěřila Schneiderová, která si v představení v Divadle Na Fidlovačce zahraje stejnou postavu jakou v kultovním snímku z 90. let ztvárnila Eva Holubová (65).

"Je to nádherná postava Lidušky Běhalové, což je taková uťáplá, ustrašená, perzekuovaná a utlačovaná paní. Na to se strašně těším, je to báječné," nemůže se dočkat protiúkolu herečka. Poté ji čeká natáčení pro Českou televizi, kde ztvárňuje pro změnu roli státní zástupkyně. "Ještě uvidíme, jak ji pojmu," krčila rameny Jitka, která se s radostí vrátila k práci po měsíci stráveném s rodinou u moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám