Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, kdy před šesti lety ovládla s filmem Domácí péče režiséra Slávka Horáka karlovarský filmový festival, je herečka Alena Mihulová (58) jeho pravidelným hostem. Nechyběla ani na letošním slavnostním zahájení.

Zatímco předchozí ročníky si nechávala šaty ušít pro sebe na míru, letos prý neměla čas. "Domluvila jsem se s návrhářkou Vandou Jandou, že mi tyhle šaty upraví, abych se v nich cítila dobře," prozradila Super.cz, že róbu po mladé slovenské návrhářce na tento večer zdědila.

"Hlavně jsem se těšila mezi lidi, když jsme rok a půl pomalu nikde nebyli. Sice byli Lvi, ale v rouškách a od kolegů jsem se musela držet dva metry daleko," vysvětlovala.

Dlouho jsme si ale povídat nevydrželi. Když jsme poznamenali, že jí doprovod stále dělá dcera Karolína s partnerkou, zajímalo nás, zda se i ona sama objeví s někým po boku, odpovědi jsme se nedočkali.

"Na to se ptejte někoho dalšího," vytočila se herečka. Posléze, už mimo kameru, nám vysvětlila, že v poslední době slýchala tolik dotazů na toto téma, že už nemá chuť odpovídat. "Takže to nebylo nic proti vám," upřesnila.

Film Atlas ptáků, který se uchází o cenu v Hlavní soutěži a v němž si Mihulová zahrála po boku Miroslava Donutila, měl ve Varech světovou premiéru. Té se zúčastnil režisér snímku Olmo Omerzu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám