Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv TV Nova Michaela Ochotská (39) se odhalila a nafotila možná nejsvůdnější fotky kariéry. V kalendáři pro příští rok pózovala bez horních svršků a vypadá neskutečně. I když prakticky nic neukázala, na fotografii je neuvěřitelně sexy.

S odhalenou fotkou měla Míša při focení zpočátku problém. "Nerada se odhaluji. Mám ráda sexy fotky, ale určitě ne prvoplánové, laciné či dokonce sprosté. Myslím, že z této fotky čiší něha a i když jsem hodně odhalená, rozhodně není vulgární," prozradila Ochotská.

Nejvíce si ale Míša oblíbila fotografii, kde pózuje jako beduínka. Na ní by sexy moderátorku poznal zřejmě málokdo. "Je to úplně jiná Michaela. Nikdy jsem takové fotky nefotila a fotku beduínky jsem si na první pohled hrozně oblíbila," dodala Ochotská, která kalendář pro firmu prodávájící plyn a elektřinu pokřtí ve velkém stylu 18. ledna.

Momentálně si Ochotská užívá se svým přítelem Michalem Exnerem v New Yorku. Do Spojených států vyrazila vůbec poprvé. "Vždycky jsem se tam chtěla podívat a o to víc mě strašně mile překvapilo, když jsem to dostala od Michala dárkem. Byla jsem dojatá," uzavřela Míša, která se vrací již tento týden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám