Hlavní obsah
Článek

První těhotenství se mladé miliardářce Kylie Jenner (26) podařilo kompletně ututlat, ale tentokrát to vypadá zcela jinak. Nejmladší z klanu Kardashian-Jenner má čekat druhého potomka s rapperem Travisem Scottem.

Informaci mělo americkým médiím potvrdit hned několik zdrojů blízkých páru. Spekulace ovšem rozvířila Caitlyn Jenner (74) (dříve Bruce Jenner), otec Kylie.

„Nedávno jsem zjistila, že se peče další,“ naznačila dle Page Six, které informaci přineslo jako první, že je na cestě její 19. vnouče.

Kylie ani Travis se k věci zatím nevyjádřili a těhotenství nic nenasvědčuje ani dle sociálních sítích Kylie, ale nebylo by překvapením. Ačkoliv se hvězdná dvojice na čas rozešla, v poslední době se Jenner netajila tím, že by si přála stát se znovu matkou.

S rapperem má tříletou dceru Stormi, jejímž příchodem na svět vyrazila fanouškům dech. Po celou dobu požehnaného stavu se totiž bedlivě skrývala před světem.

Stormi se narodila v únoru 2018, v říjnu následujícího roku si Kylie a Travis dopřáli pauzu. Návrat potvrdili až v červnu letošního roku na udílení Grammy, kam muzikant rodinku vyvedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám