Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Partyšová (45) se udržuje v kondici díky józe, ale miluje také golf, ve kterém není žádným začátečníkem.

„Moje golfové počátky sahají 15 let zpět, kdy jsem byla se svou rodinou v Hluboké nad Vltavou, kde je krásné golfové hřiště a kde jsme si celá rodina udělali zelenou kartu,“ svěřila Super.cz na charitativním turnaji na Karlštejně, který pořádal hokejový klub Martina Dejdara (59) HC Olymp, při němž se vybralo 510 000 korun pro nadaci Fonte Vitae.

„Golfového trenéra jsem ale nikdy neměla, toho jsem si vzala přibližně před rokem a půl. Myslím, že moje golfové umění se zvedlo,“ raduje se moderátorka Snídaně s Novou.

I když na první pohled vypadá golf jako jeden z těch méně náročných sportů, není tomu tak. „Když jdu osmnácti jamkové hřiště, tak ho jdu třeba 4 až 5 hodin a ujdu třeba 14 kilometrů.

Je to makačka,“ překvapuje černovláska. A mimo jiné golfu vděčí za své útlé nožky a zpevněné ruce i pozadí.

„Je to kardio a myslím, že pro nás holky je to dobré i na zadeček. Ta chůze přece jen podporuje všechny svaly, abychom měly krásné nohy a krásné zadečky,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám