Hlavní obsah
Článek

O Robertovi a Susan Erskine se píše jako o nejstarším páru Velké Británie, který společně strávil většinu života. Poprvé se do sebe zamilovali, když jim bylo 20 a 21 let a na Nový rok oslavili takzvanou nebeskou svatbu, tedy 75. výročí ode dne, kdy se vzali. Zajímavé je také to, že Robertovi Erskineovi je již sto let a jeho drahá Susan dosáhne tohoto významného jubilea v dubnu.

Stále velice činorodá dvojice pozvala na oslavu jejich obdivuhodného výroční tři generace rodinných příslušníků, včetně úplně nejmladšího pravnoučka Murraye, kterému je teprve měsíc. Pár vstoupil do manželství po pětiletém vztahu v roce 1937 a podle svých slov od 2. světové války nebyli od sebe více než jeden den.

„Vzali jsme se na Nový rok, protože dřív, když jste nebyli den v práci, nedostali jste zaplaceno. Miluji Roberta stále tak moc, jako dřív a pořád si dáváme polibky a držíme se za ruce. Mojí matce se také zamlouval, protože věděla, že to byl sympatický kluk, který nepil, ani nekouřil. Dokonce ani dneska si nedal ani kapku,“ rozplývala se nad svým mužem i po 75 letech Susan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám