Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) si užívá volné léto, kdy má od natáčení pauzu. Jak ale přiznal, bez práce se cítí nesvůj.

„Přestal jsem natáčet 15. července. Od té doby tak nějak odpočívám, ale nemám z toho radost. Jsem trochu workoholik, takže mi práce chybí. Nejsem happy, že se víc flákám než pracuju,“ svěřil Dejdar Super.cz

S rodinou si letos dopřál odpočinkovou dovolenou na 10 dní u moře, ale i aktivní relax v horách na kolech. Přestože jeho děti Matěj a Sára už odrostly a mají své zájmy, na dovolenou s rodiči jezdí dodnes.

„Máme velkou radost, že jezdíme celá rodina, aniž bychom děti nutili. Samy s námi chtějí jet, a když ne na celou dobu, tak za námi přijedou aspoň na pár dní,“ raduje se herec a moderátor, kterého jsme potkali na charitativním golfovém turnaji, jejž pořádal se svým hokejovým týmem HC Olymp, kde nechyběly ani další slavné tváře. Pro nadaci FONTE VITAE se vybralo přes půl milionu korun.

Ke golfu má Martin Dejdar blízko přes 20 let. „Začal jsem ho hrát před strašnou dobou, v Kanadě, někdy v roce 1997. Mám ten sport hrozně rád, líbí se mi, ale nikdy jsem mu nepropadl s tím, že bych mu věnoval tolik času, kolik potřebuje. Třeba to jednou přijde, těším se na to,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám