Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na podzim rozšířil Ondřej Studénka (35) řady nekonečného seriálu Ulice: Jako učitel Prokop Junek se na obrazovkách objevuje již několik měsíců. Seriálový fešák stejně dlouho pendluje mezi Brnem, kde má angažmá v divadle, a Prahou, kde točí.

„To nejnáročnější na Ulici je to dojíždění. Většinou jezdím na otočku, ale kvůli D1 také i večer před tím,“ svěřil se Super.cz herec, který nad přesídlením do Prahy neuvažuje. „Stěhování zatím neplánuji,“ prohlásil brněnský herec, kterému se takřka po roce v nekonečném seriálu změnil život.

„Změnilo se to, fanoušci mě poznávají, je to většinou příjemné a změnilo se to dost,“ řekl nám Ondřej Studénka, který si o letní pauze stihl užít také prázdniny. „Měl jsem krásné prázdniny. Skoro pět týdnů volna, které jsem trávil s rodinou. Byla to aktivní dovolená v tuzemsku, po chalupách, po známých a měli jsme se krásně,“ prohlásil seriálový fešák, na kterého se fanoušci mohou těšit i na divadelních prknech.

„Na mé domovské scéně Městského divadla Brno za 14 dní začínáme, vše oprášíme, vše vytáhneme ze šuplíku a už se těšíme na diváky,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám