Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při natáčení nového seriálu, který začne Nova vysílat už za tři týdny, se ve středu sešli hned dva oslavenci, kteří jsou narození ve stejném roce i znamení. Bublinkami si přiťukl představitel hlavní role Vojta Dyk s Braňo Holičkem, režisérem seriálu Pan profesor.

Přestože jsou ještě prázdniny, v seriálovém gymnáziu to žije. Natáčení je v plném proudu. Probíhá v prostorách České zemědělské univerzity Praha – Suchdol a profesor chemie, fyziky a tělesné výchovy, kterého hraje Vojtěch Dyk, tu strávil téměř celé léto. Štábu pochopitelně neuniklo, že měl nedávno 36. narozeniny.

Před pár dny bylo šestatřicet také režisérovi seriálu Braňo Holičkovi, na kterého si diváci pamatují jako na doktora Tomáše Zajíce, jednoho z největších záporáků úspěšné Ordinace v růžové zahradě 2, posléze jejího režiséra. Zasloužilý trojnásobný otec, co vypadá stále klukovsky, si myslel, že své narozeniny utají.

Ostatní však čekali na příležitost, kdy se ti dva sejdou na place. Takže to nakonec bylo překvapení pro oba, když se během natáčecí pauzy objevil dort s logem seriálu a šampaňské. „Doufal jsem, že to nějak utajím, že si toho nikdo nevšimne,“ pronesl tiše a skromně Braňo Holiček.

Zatímco si „profesor“ Dyk s kolegy okamžitě užíval, režiséra otevírání šampusu trochu potrápilo. Jakmile se začalo znovu točit, herci i štáb dělali, co na očích tohoto pohodáře viděli.

Reklama

Další články

Načítám