Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z hvězdných hostů karlovarského filmového festivalu bude i topmodelka Hana Soukupová (38). Rodačka z Karlových Varů se u nás proslavila v legendární reklamě na minerální vodu, kde zářila v ikonických vodních šatech.

Topmodelka se teď vrací do místa natáčení jako host 55. ročníku karlovarského filmového festivalu. Na slavný spot dodnes ráda vzpomíná a do svého rodného města se moc těšila.

„Na zahájení filmového festivalu se moc těším. Vždy se do svého rodného města moc ráda vracím a takovou slavnostní událost jsem si nemohla nechat ujít. Navíc budu mít možnost zavzpomínat i na natáčení, které jsem tu zažila. Dokonce jsem našla i šaty, které jsou podobné těm vodním z reklamy,“ prozradila Soukupová.

„Byl to ale trošku oříšek, protože vodní šaty se do spotu přidávaly až v postprodukci a natáčení jsem tehdy musela zvládnout jen ve spodním prádle,“ dodala s úsměvem Soukupová, která natáčení jako správná profesionálka skvěle zvládla i přes nepřízeň počasí a zvídavé pohledy kolemjdoucích.

Kromě zahájení filmového festivalu si topmodelka v Karlových Varech nenechá ujít ani Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink. To se koná už v sobotu odpoledne u Vřídla na Vřídelní kolonádě. Nebude tak pouze ozdobou červeného koberce, ale zúčastní se i dalších akcí.

Reklama

Další články

Načítám