Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rebel Wilson (44) prošla za poslední měsíce obrovskou proměnou, kterou poctivě dokumentuje a sdílí s fanoušky. Lichotivé snímky své nové, o třicet kilo štíhlejší postavy, nyní proložila vzpomínkou na své nejhorší období.

Za „nejméně zdravou“ životní fázi herečka označila období po smrti tatínka. Smutek se tehdy snažila přebít nezdravým jídlem. „Nemyslela jsem na sebe a nevážila jsem si sama sebe, tak jak jsem měla. Je zajímavé, že jsem se smála a snažila se být aktivní, přestože jsem prožívala bolest,“ uvedla k fotce s Novakem Djokovićem, pořízené na charitativním tenisovém turnaji.

Při pohledu na ženu na snímku, který najdete ve fotogalerii pod článkem, je herečka dle svých slov pyšná na to, čím se „tahle holka“ stala a co dokázala.

„A chci tím dodat kuráž těm, kteří třeba zrovna teď bojují s váhou, se svým tělem, všem emocionálním jedlíkům. Jak já vám rozumím. Ale nikdy není pozdě začít se zlepšováním a snahou stát se nejlepší verzí sebe samých,“ povzbudila Rebel své fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám