Hlavní obsah
Článek

Herečka Alexandra Paul (58) se proslavila hlavně jako plavčice Stephanie Holden v Pobřežní hlídce. Herecky aktivní je dodnes, svou ikonickou roli z 90. let však už nepřekonala. V soukromí to navíc nemá lehké kvůli posedlé fanynce.

Žena jménem Nicole Albrecht ji obtěžuje už 10 let, a dokonce má k herečce a její rodině od roku 2013 soudní zákaz přiblížení. Podle dokumentů, které obdrželo TMZ, se před hereččiným domem objevila před deseti lety, a tím to všechno začalo.

Dotyčná pochází z Německa, kde měla Pobřežní hlídka nevídaný úspěch, a podle Alexandry je jí posedlá. Paul u soudu uvedla, že Albrecht parkovala začátkem července své auto nedaleko jejich domu, její manžel Ian Murray se jí tedy snažil vyfotit, aby měl důkaz pro policii.

Když si toho Albrecht všimla, otočila vůz, vrazila jím do hereččina manžela a z místa ujela. Pár okamžitě uvědomil policii, stojí ve výpovědi. V květnu na ni zase volali policii, když herečku při nákupech obtěžovala a snažila se jí vlákat do auta.

Ianovi žena posílá výhružné emaily, v nichž se ho snaží pošpinit a neskrývá své opovržení. Paul věří, že žena cílí na jejího manžela, protože mu klade za vinu, že se k ní právě kvůli němu nedostane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám