Hlavní obsah
Článek

Není tajemstvím, že spolu snoubenka Orlanda Blooma (47) Katy Perry (39) a jeho exmanželka Miranda Kerr (40) vycházejí skvěle. Kerr má s hercem desetiletého syna Flynna a Perry skoro roční Daisy. Modelka se nyní o vztahu se svým ex a jeho novou rodinou rozpovídala v podcastu Moments With Candace Parker.

„Jezdíme společně na dovolené a všechny důležité věci slavíme společně. Miluji ji. Mohu upřímně říct, že ji miluji víc než Flynnova otce,“ překvapila australská kráska, která má se současným manželem Evanem Spiegelem další dva syny.

„Orlando je pro mě jako bratr. A většinou otravný bratr. Takže ona mi pomáhá se s ním vypořádat, protože to zvládá. Jsem za ni moc vděčná, protože aspoň nejsem pod takovým tlakem,“ vysvětlila.

Miranda je také vděčná, že díky společným dovoleným může Flynn trávit čas s malou sestřičkou. „Byli jsme na dovolené s Katy a Daisy a je tak roztomilá. Je pořád ještě tak malinká a Flynn je s ní velmi sladký,“ dodala.

Když se malá Daisy narodila, Miranda Orlanda a Katy zahrnula gratulacemi a láskou. A zdá se, že i herec je vděčný, že spolu jeho životní partnerky vycházejí. Když se nedávno zvěčnily spolu, jejich příspěvek roztomile komentoval.

Reklama

Další články

Načítám