Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se otevřela jako nikdy předtím. Snad poprvé pokorně přiznala, že má problém se vztahy. Ani její poslední vztah nevydržel více jak čtyři měsíce. Přiznává, že na tom má podíl viny.

"Snažím se zklidnit, hodně na sobě pracuju. Uvědomuju si, kde jsem i já udělala chyby," řekla Super.cz Agáta.

Ta byla v posledním živém vysílání velmi upřímná i ke svým fanouškům. "Proč to nevyšlo s posledním partnerem? Byli jsme každej jinej," řekla o rozchodu s podnikatelem Janem Loskotem.

Sama vydělává statisíce, je úspěšná, a i to někteří její bývalí partneři nezvládali, a snažili se jak sama říká s ní soupeřit. "Soutěživost je hrozně blbá a žárlivost taky. Je důležitý, aby vás ten druhý neponižoval, ale spíš povzbuzoval. Abyste spolu nesoutěžili. To jsem občas ve vztazích měla," přiznala modelka.

A dodala, co je pro ni nyní ve vztahu důležité. "Důležitý je klid. Ale ani já ho v sobě neměla, takže spousta kluků trpěla tím, jaká jsem byla. Když se uklidníte, je všechno lepší. Hlavní je nelhat si a nehádat se. Já už se nehádám. Ze vztahů odcházím, protože nechci být ve vztazích, ve kterých se necítím komfortně," vysvětluje.

"Důležité je, aby vás ten druhý něčím inspiroval, obohatil. Když budete s někým, kdo vám tohle nedá, ten vztah nebude dobrý. Pak je hrozně důležitá upřímnost, vtip, moudrost a láska. A abyste měli něco společného," dodala Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám