Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka a hvězda show Tvoje tvář má známý hlas Markéta Procházková byla během covidové pauzy ráda, že si užila nyní skoro tříletého syna Teodora. A prozradila, že by se s manželem nebránili druhému potomkovi.

"Po porodu jsem odmítala práci, nechtěla jsem zkoušet, chtěla jsem být s ním. V covidové době jsem nemusela nic odmítat, užili jsme si jeden druhého. Teď když už má školkový věk, tak já budu pracovat víc a on půjde mezi děti," řekla Super.cz Markéta.

Moc dlouho jí pracovní nasazení zřejmě nevydrží. S manželem už totiž mluví o druhém dítěti. "Nebylo to v plánu, ale pomalu si říkáme, že ta možnost, že by nás mohlo být víc, může přijít. Máme to v hlavě otevřené," prozradila na výročí creperie v pražských Průhonicích.

Ačkoli byla vždy velmi štíhlá, v pohodě si prý sladké dá. "Miluju to, ale zase nejsem tolik třeba na alkohol. Postavu řeším víc až po porodu. Nikdy jsem pro ni nic nedělala, byla jsem v takovém zápřahu, že to nebylo potřeba. Po tom roce a půl, co jsem ale teď doma, už to potřeba je. Tak se těším, že to zadarmo na jevišti zase vyběhám," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám