Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý český fotbalový útočník a reprezentant Horst Siegl (52) se stal poprvé dědečkem. Přesně před týdnem se jeho synovi Horstovi narodil chlapeček.

„Je to čerstvé, narodil se minulý čtvrtek a jsem rád, že všechno dopadlo dobře, že už jsem mohl navštívit mladýho i malýho. Viděl jsem je všechny tři a jsou v pořádku,“ pochlubil se Super.cz novopečený dědeček.

Jeho velkým přáním bylo, aby vnuk zdědil jméno Horst, které má v rodině tradici po generace. To se mu, alespoň částečně, vyplnilo. „Jmenuje se druhým jménem Horst, takže je to Elliot Horst Siegl. V tom jsem spokojen,“ svěřil nám.

Vnuka by chtěl pochopitelně vést ke sportu. „Já bych rád, aby šel ve šlépějích fotbalu, protože fotbal byl u mě vždy číslo jedna. Teď je otázka, v jakém dresu,“ říká Siegl. Jeho syn a přítelkyně totiž fandí jiným týmům. „Máme takové rozpory, protože Terezka je slávistka, mladej je sparťan a já bych rád, aby to jeho srdce šlo trochu do Sparty. Uvidíme postupem času. Když s ním budu sám, tak ho budu určitě přemlouvat, aby byl sparťan,“ usmívá se fotbalista.

Elliotovi chce věnovat co nejvíc času, ale protože není typickým dědečkem v důchodu, nebude to tak jednoduché. „Teď jsem hodně zaneprázdněný, protože máme hodně zápasů se Sigi teamem. Koncem roku se to uklidní a bude víc času. Těším se na to,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám