Hlavní obsah
Článek

Slovenská modelka Silvia Kucherenko si udělala krátký výlet do Česka. Blonďatá sexbomba sem dorazila za prací a rodinou.

„Mám vlastní pořad, tak jsem tu točila. Zároveň tu bydlí moje sestra, takže sem možná budu jezdit častěji, a nakonec se sem možná i přestěhuji,“ řekla Super.cz.

Během pár dní v Česku si užívala krás hlavního města, kde se několikrát vyfotila i ve velmi odvážných modelech. „Když mám náladu, obleču se odvážněji. Paradox je, že běžně chodím spíš zahalená než odhalená. Instagram toho snese víc,“ říká Kucherenko.

Blondýnka už delší dobu natáčí pořad Svět podle Kucherenko, v němž se nebojí ukázat nenalíčená a otevřeně mluví i o zkrášlovacích procedurách, které podstupuje.

Kromě toho se věnuje studiu. „Mojí prioritou je nyní studium na vysoké škole, kde se budu rozhodovat, jestli si vyberu obor marketingu, nebo se zaměřím jen na média,“ prozradila nám.

Silvia je od roku 2019 rozvedená. S exmanželem má desetiletého syna Alexandra. Nového partnera zatím světu nepředstavila, ale na otázku, zda je vedle ní nějaký muž, nám sdělila: „I kdybych vztah měla, zůstal by výlučně soukromý.“

Reklama

Další články

Načítám