Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na českou premiéru filmu Free Guy dorazila celá řada známých tváří. Mezi pozvanými hosty byl také Martin Maxa (63). Toho si fotografové všímali hlavně díky jeho půvabnému doprovodu.

My jsem se zpěváka ptali, jestli je pohledná mladá blondýnka jeho přítelkyní. „Doprovází mě moje nová manažerka Anežka, která pro mě pracuje už čtvrt roku,“ prozradil Super.cz Martin.

Na film se zpěvák velmi těšil. „Mám rád herce Ryana Reynoldse. Je to velký fešák a navíc vtipný,“ uvedl zpěvák, který byl vůbec poprvé po lockdownu v kině.

„Dnes je to moje poprvé,“ svěřil se nám Maxa, který si musel zvykat na sociální kontakt: „Už jsem vylezl ze své jezevčí díry a pomalu si zvykám na lidi. Mám za sebou dokonce už několik koncertů. Pravdou je, že rok a půl bez publika bylo cítit. Ztratil jsem zpětnou vazbu a ani jsem doma tolik necvičil. Během prvních vystoupení po vynucené přestávce jsem měl velkou trému, které jsem se celý život zbavoval. Nějak jsem to zvládl, teď už to snad bude jenom lepší,“ prozradil Martin Maxa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám