Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Margaret Qualley (26) a Jack Antonoff (37) tvoří nový hvězdný pár. Dvojici vyfotili, jak se prochází po New Yorku v objetí a vyměňuje si láskyplné polibky. Oba působí velmi zamilovaně.

Dcera Andie MacDowell, známá z filmu Tenkrát v Hollywoodu, randila ještě na přelomu roku se Shiaou LaBeoufem. Herce následně jeho expartnerka FKA Twigs obvinila ze sexuálního napadení, týrání a psychické újmy. Krátce na to se s Qualley rozešli, údajně kvůli rozdílným životním stylům.

Před LaBeoufem měla pak herečka krátký románek s komikem Petem Davidsonem. Antonoff proslul nejvíc vztahem s herečkou Lenou Dunham. Po pětiletém vztahu se rozešli v prosinci 2017. Dunham si pak vylila srdce v rozsáhlé eseji pro Vogue v níž přiznala, jak je osamělá.

Hudebník byl poté spojován se zpěvačkou Lorde, s níž jeho kapela Bleachers často spolupracuje. Spekulace však na Twitteru vyvrátil.

Reklama

Další články

Načítám