Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Bebarová (48) se nedávno pochlubila svou krásně štíhlou a pevnou postavou v plavkách. Je to teprve 2,5 roku od porodu druhé dcerky Sofie a krásná herečka se může pyšnit vyrýsovaným bříškem. Za snímky v plavkách sklidila mnoho lichotek a zdá se, že je na své tělo taktéž pyšná. Byly ale doby, kdy příliš spokojená nebyla.

„Měla jsem mindráky, asi jako každá druhá. Velký nos, malá prsa, velké zuby, žádný pas, moc hubená, nijaká barva vlasů a já nevím, co ještě...,“ přiznala Super.cz bývalá hvězda seriálu Ulice.

Dokonce ji jedna část obličeje, kterou vnímala jako nedokonalou, dovedla na plastickou chirurgii. K lékaři zašla, aby jí zmenšil nos. Ten ji ale poslal domů s tím, že nic takového nepotřebuje. „Už bych na sobě nic neměnila, chci být hlavně fit a zdravá,“ dodává sympatická herečka.

V poslední době se jí osvědčil přerušovaný půst, kdy od 17. hodin odpoledne nic nejí. Mimo to dbá na pitný režim a dostatečný příjem vitaminů a minerálů. Čas od času si zadřepuje, ráda se prochází a v létě plave.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám