Hlavní obsah
Článek

Netflix zveřejnil první fotografie z připravované páté řady seriálu Koruna o britské královské rodině. Dianu a Charlese tentokrát ztvární Dominic West (51) a Elizabeth Debicki (30). Ti vystřídají cenami ověnčenou Emmu Corrin a Joshe O'Connora.

Volbu Westa pro roli nevěrného Charlese shledali britští diváci ironickou. Ženatý herec totiž nedávno čelil skandálu, kdy vyšla najevo jeho aféra s mladší kolegyní z filmu Pursuit Of Love Lily James.

Debicki je na zveřejněném záběru od Diany k nerozeznání. Předčasně zesnulou princeznu by měla hrát jak v páté, tak v šesté řadě, tedy do její smrti.

„Duch princezny Diany, její slova a činy žijí v mnoha srdcích. Je mi ctí, že mohu být součástí mistrovského seriálu, který si mě totálně získal už od první epizody,“ okomentovala svoje obsazení Elizabeth.

Pro další série tvůrci vyměnili i starší generaci královských. V roli královny vystřídá oscarovou Olivii Colman Imelda Staunton a jejího muže, prince Philipa, ztvární herec Jonathan Pryce. Helenu Bonham Carter v roli princezny Margaret pak vystřídá Lesley Manville.

Na další řadu oblíbeného seriálu si však diváci ještě chvíli počkají. Točit se začalo v červnu a Netflix ji tedy uvede někdy v příštím roce. Přesné datum zatím neoznámili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám