Hlavní obsah
Článek

Petr Kolář (56) mezi svátky podstoupil již dlouho plánovanou operaci menisku. Bohužel nastaly pooperační komplikace, kvůli kterým musel zpěvák dokonce rušit program.

„Operaci menisku kolena jsem měl naplánovanou už delší dobu,“ přiznal deníku Blesk Petr s tím, že původně měl jít na zákrok už v létě. Ten však kvůli práci odložil a přesunul až na konec roku. „Jeli jsme turné, tak jsem to musel vydržet a zákrok odložit na čas mezi svátky,“ vysvětlil.

Jeho stav ale po operaci nebyl právě příznivý. Kvůli bolestem dokonce musel rušit nasmlouvanou práci - natáčení Silvestru na Primě, kde měl být jednou z hvězd. „Petrův stav po operaci jsme sledovali, ale nakonec mu koleno oteklo, a to znemožnilo jeho vystoupení. Tak jsme to nechtěli zbytečně pokoušet,“ řekl režisér Jiří Adamec, který měl pořad na starost.

„Další Petrova plánovaná vystoupení se již uskuteční,“ ujišťuje fanoušky Petrova manažerka Lucie Nykodýmová. Ani muzikál Kat Mydlář, v němž Petr účinkuje, a který je pohybově náročný, není v ohrožení. Kolář má do začátku března v divadle volno a může se tedy doma kurýrovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám