Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co její otec souhlasil, že se vzdá nuceného opatrovnictví, cítí se Britney Spears (42) nejspíš o dost svobodněji. Najevo to dala na svém instagramovém profilu, kde se podělila o nahé snímky.

Zapózovala pouze v kalhotkách a bujné poprsí sevřela v dlaních. V rozsáhlém popisku se také vyjádřila k velikosti svých prsou a nahotě.

„Ne, lidi, nenechala jsem si před týdnem udělat prsa. A ani nejsem těhotná. Mám na těchto fotkách prsa kvůli jídlu,“ nechala se slyšet.

„Vsadím se, že přemýšlíte, proč se odhaluji zrovna teď. Je to proto, že jsem přišla na svět nahá a cítím, že mi z beder spadla určitá tíha, a díky tomu se vnímám jinak. Chtěla jsem se vidět lehčí, nahá, tak jak jsem se narodila.“

„Bolest, slzy a břímě mě nedefinují. Jsem žena, krásná, citlivá žena, která se potřebuje vidět ve své nejčistší formě,“ rozepsala se.

Tíhou na bedrech zpěvačka nejspíš myslí soudní bitvu s otcem, který je 13 let jejím opatrovníkem. Teprve minulý týden souhlasil, že se své pozice vzdá a přenechá ji jinému opatrovníkovi. Britney se snaží nabýt svéprávnosti a další soud ji čeká na konci září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám