Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ikonická stavebnice Lego a její řada Friends bude bavit vaše holky. Pět kamarádek, pět různých povah a životů se v pohádkách spojuje, aby prožilo společná dobrodružství. Nechte do příběhu zapojit i vaše děti a rozvíjejte jejich fantazii i motoriku.

Ve světě Lego Friends jsou všichni vítáni a každý si najde kamaráda. Městečko Heartlake skýtá spoustu zážitků a příležitostí k budování kamarádství i poznávání nového. Vybavte děti celým městem a nechte rozvíjet jejich fantazii. Vyberte dětem to pravé na mrakyhracek.cz. Máme pro vás několik tipů.

Domov pro postavičky Lego Friends

Parádní dům Andrei od Lego Friends, v jehož balení najdete, mimo jiné, 5 postaviček Lego Friends, se stane ozdobou Lego města Heartlake. Stavebnice je mimořádně propracovaná. V Andreině domě objevíte garážové studio pro koncerty s kamarády, bazén ve tvaru srdce nebo třeba solární panely. Co luxusnějšího by si děti mohly pro své postavičky přát?

Foto: MPK Toys s.r.o.
Stavebnice Lego Friends pro děti

Městské vyžití ve světě Lego Friends

Stavitelská výzva a skvělý příběh, to je nákupní centrum v městečku Heartlake. Stavebnice Lego, s více jak 1000 dílky, bude zábavou na víc jak pár minut. Je rozdělena na dva velké samostatné díly. Menší části si děti mohou vzít s sebou na cesty a bavit se tak téměř kdekoli.

V nákupním centru městečka Heartlake děti zrealizují nákup potravin, elektroniky i hraček. Nechybí módní molo, fotobudka, restaurace, bankomat, 6 postaviček a mnoho dalšího. Spousta promyšlených detailů přinese zábavu, tréning trpělivosti a příležitosti pro hru s kamarády.

Foto: MPK Toys s.r.o.
Bio kavárna ve sbírce Lego Friends

Pro malé milovníky ekologie je tu Bio kavárna. Kromě kuchyňky a kavárny, kde děti najdou spoustu vychytaných detailů, mohou také pěstovat vlastní zeleninu. Díky kolu ekologicky přepraví vyrobené džusy po celém Heartlake městečku. V recyklační stanici zase roztřídí vytvořený odpad.

V přátelském městě nemůže chybět pořádná zábava. Díky kinu už postavičkám Lego Friends neuteče žádná filmová premiéra. V balení najdete stánek s popcornem a herečku, která se podepisuje fanouškům. VIP promítací prostor, s možností připevnění mobilu pro reálné promítání videa, udělá hru vašich dětí ještě živější.

Vyberte dětem originální dárek, který doplní jejich sbírku stavebnic Lego. Na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám