Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadváha je problém, který má negativní dopad na to, jak vypadáme, a na naše zdraví. Čtenář Ager žil s nadváhou celých 52 let, ale pak objevil Stockholmskou dietu. „Dodržovat plán bylo tak snadné, že jsem zhubl 15 kg bez jakéhokoli úsilí!“

Agere, jaké byly vaše předchozí zkušenosti s hubnutím?

Předtím jsem na diety slyšel jen špatné recenze, takže jsem žádné z nich nevyzkoušel, i když jsem vždycky chtěl shodit přebytečná kila.

Jak jste se dozvěděl o stockholmské dietě?

Můj dobrý kamarád vyzkoušel StockholmDiet.com a řekl mi, jak dobře se cítí, jak snadné je dietu dodržovat a jak snadno lze shodit přebytečná kila. Když jsem viděl jeho proměnu po psychické i fyzické stránce, rozhodl jsem se, že to také vyzkouším.

Na Stockholmskou dietu jsem už dříve slyšel spoustu dobrých recenzí, ale nikdy jsem neměl motivaci ji sám vyzkoušet, protože jsem moc nevěřil, že je něco takového opravdu možné – zhubnout snadno a rychle, přitom jíst zdravě a plnohodnotně, aniž bych hladověl. Vše se ale změnilo v okamžiku, kdy jsem skutečně viděl změnu a úbytek nadváhy u tohoto kamaráda.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Ager vyzkoušel v Evropě populární StockholmDiet.com a shodil 15 kg

Jak dieta probíhala?

Šokovalo mě, jak snadné je dietu dodržovat! Recepty byly snadné a rychlé na přípravu, navíc byly chutné a syté. Všechno bylo tak jednoduché, že jsem si vyčítal, že mám tak dlouho nadváhu a že jsem Stockholmskou dietu nevyzkoušel mnohem dříve.

Kdy jste začal pozorovat první výsledky? Jaké byly?

Během prvních pár týdnů jsem si všiml, že jsem shodil několik kilogramů. Za šest týdnů jsem zhubl 10 kg a zbytek se nepozorovaně vypařil. Dodržování plánu na hubnutí bylo tak snadné, že jsem zhubl 15 kg bez jakéhokoli úsilí!

Jaké jsou změny po Stockholmské dietě obecně?

Samozřejmě mě velmi potěšila shozená kila, ale musím přiznat, že největší radost mám z toho, že celá rodina začala jíst zdravá, vyvážená a chutná jídla. Jsem zdravější, vrátila se mi radost ze života, a dokonce jsem začal nosit slim fit košile, na které jsem si již mnoho let netroufl.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Ager vyzkoušel v Evropě populární StockholmDiet.com a shodil 15 kg

Co byste doporučil ostatním lidem, kteří chtějí také zhubnout?

Chtěl bych povzbudit každého! Získat dokonalé tělo, být zdravý a mít se skvěle je tak snadné! Nebudete muset hladovět ani se vysilovat v posilovně - stačí jen skočit do víru chutných receptů a užívat si celý proces! Vyzkoušejte to hned!

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Ager vyzkoušel v Evropě populární StockholmDiet.com a shodil 15 kg

Na stránkách StockholmDiet.com získáte plán na hubnutí šitý na míru právě vám. Dnes každý návštěvník stránek získá zdarma výsledky testu a konzultaci s odborníkem na hubnutí!

Další články

Načítám