Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Alžbeta Bartošová (29) strávila dovolenou se svým přítelem Lubošem ve slunném Chorvatsku. Jak jsme na Super.cz exkluzivně informovali, kvůli úrazu musela vyhledat tamní lékařskou pomoc. Po pár dnech odpočinku naštěstí bolesti odešly a mohla si tak naplno užívat dovolenou na Jadranu.

„Už se stalo zvykem, že každoročně v Chorvatsku trávíme dovolenou s přáteli. Letos tomu nebylo jinak, za ty roky jsme sehraná parta, navštívili jsme například Rovinj, Umag a Pulu,“ prozradila Super.cz Alžbeta. Kvůli úrazu zpěvačka několik dní téměř proležela, nyní už je opět fit. Byla by totiž velká škoda, kdyby své dokonalé křivky v bikinách nemohla vystavit slunečním paprskům.

„Dovolenou nám znepříjemnil můj úraz, naštěstí po třech dnech jsem byla schopna docela hezky kráčet,“ dozvěděli jsme se dále s tím, že muzikálová kráska se do Chorvatska doslova zamilovala.

„Před Istrií jsme navštívili Plitvická jezera, kde jsme byli poprvé a bylo to úžasné. Doporučuji všem navštívit,“ dodala závěrem půvabná Alžbeta, kterou pravidelně vídáme v Divadle Broadway v muzikálech Kvítek mandragory, Kat Mydlář nebo v připravované novince s hity Waldemara Matušky Láska nebeská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám