Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože Naďa Konvalinková (73) a Vladimír Kratina (59) ztvárnili v socialistickém seriálu z osmdesátých let Druhý dech mladou manželskou dvojici, došlo i na postelové scény. A jejich milostné hrátky jsou opravdu originální! Zvláště, když je porovnáte s tím, co můžete za milostné prostocviky vidět v seriálech aktuálních.

Mladičká Naďa coby paní Víchová se snaží svého manžela, vedoucího teletníku Karla Víchu, v posteli všemožně svádět, ale ten se jaksi nechytá a stále mluví o práci. A protože letmé doteky nezabírají, nasadí těžší kalibr.

„Já jsem nerozumná a chci, abys už taky byl nerozumný,“ tulí se ke svému muži a obdaří ho žhavými polibky. A milostné doteky, které pak přijdou, jsou ještě vášnivější. Prudérní televize sice oblékla oba aktéry do flanelových pyžam, ale kupodivu dovolila Kratinovi sáhnout Konvalinkové na ňadro. Sílu pak celé scéně dodává i zapnutá lampička uprostřed obrazu.

Kromě Vladimíra Kratiny a Nadi Konvalinkové se mohou milovníci retro seriálů těšit od 4. ledna každou středu ve 20:00 na Nově na Josefa Abrháma, Ivanu Chýlkovou, Veroniku Žilkovou, Marka Vašuta, Jiřinu Bohdalovou a další.

Na milostné hrátky, jak je dovoloval tehdejší vkus, se můžete podívat už nyní!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám