Hlavní obsah
Článek

Nejpřísnější z porotců show StarDance Zdeněk Chlopčík (67) vyrazil před začátkem tanečního maratonu na dovolenou do Chorvatska. Na ostrově Pag relaxuje s rodinou a přáteli.

Zdeněk Chlopčík vyrazil s rodinou k moři. Na snímku jeho žena Brigita, jež je také tanečnicí.

Chlopčík je podruhé ženatý, s manželkou Brigitou mají syna Samuela a dceru Viktorii, z předchozího manželství má ještě dceru Andreu.

Se současnou ženou se poznali nejdřív jako partneři v tanci, jejich profesní vztah po pár měsících přerostl v lásku. „Byl o hodně starší, než jsem byla já, a měla jsem z toho obavy,“ svěřila Brigita v pořadu 13. komnata.

Jako taneční pár bodovali v Česku i za hranicemi, a jak se brzy ukázalo, skvěle jim to ladilo i v soukromí. Obavy Brigity, i když vcelku oprávněné - v době seznámení se Zdeňkem jí bylo pouhých 15 let a jemu 33 -, se tak ukázaly jako liché. Společně také vedou svou taneční školu.

Mimochodem, byla to právě jeho žena, která Chlopčíka ponoukla, aby se přihlásil na konkurz na porotce StarDance. Uspěl a stal se stálicí soutěže, letos se v této roli na obrazovkách objeví už pojedenácté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám