Hlavní obsah
Článek

Když zpěváka Sámera Issu (38) loni obvinila expřítelkyně Pavlína Dubná (37) z braní drog a nespoutaného života a exmanažer Zdeněk Obhlídal z neprofesionality, jeho věrná správkyně internetových stránek se spolu s manželem Milošem zuřivě pustila do Sámerovy obhajoby. Dnes už ale ani oni nepatří do jeho týmu. „Bohužel nepřenesli přes srdce, že mám nového manažera, jímž chtěla být Dáša, a navíc že už bylo nutné kompletně předělat prehistorické internetové stránky, které léta oba vytvářeli,“ vysvětlil Super.cz důvody rozchodu s manželským párem Issa.

Sámer již spustil nové stránky na adrese www.samerissa.eu, protože ty původní patří jeho bývalým spolupracovníkům. Ti na nich vyvěsili oznámení o ukončení spolupráce s Issou.

"Nechci to příliš rozebírat, ale o novém manažerovi to není. Sámerovi přeji jen to dobré. Jen jsme zkrátka s některými jeho kroky a sebeprezentací nesouhlasili. Myslím, že by byl úplně jinde, kdyby našim názorům víc naslouchal,“ uvedla k tomu Hořínková, která prý s manželem Sámerovi sedm let věnovala veškerý volný čas a myslí si, že nový tým mu takový servis neposkytne.

Issa nyní doufá, že jeho bývalí spolupracovníci nebudou zhrzeně do médií dávat nic z jeho soukromí. „Bylo mi z jejich strany již naznačeno, že něco vycházet bude, ale protože sami kvůli tomu ostatní kritizovali, věřím, že se to nestane,“ uvedl Issa, který je prý Dagmar Hořínkové vděčný za mnoho let spolupráce a za divokým rozchodem vidí jejího manžela. „Dáša je slušný člověk, zato Miloš zlý. Rozeštval i můj fanklub. Udělal z něj sektu a lidem přikazoval, koho z mých stávajících příznivců si mají vymazat z přátel na Facebooku. A pouštěl do něj jen vybrané lidi. Na nové stránce budou mít do sekce fanklubu přístup všichni,“ dodal Sámer Issa, který má s novým manažerem konečně novou desku, nový videoklip i kontrakt na reklamu výrobce sluchátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám