Hlavní obsah
Článek

Sarah Jessica Parker (59) a Chris Noth (66) si zopakují role pana Božského a Carrie v pokračování Sexu ve městě s názvem And Just Like That. Chris nyní potěšil fanoušky společným snímkem se svou seriálovou partnerkou.

„Jako za starých časů,“ okomentoval fotografii, jak se s kolegyní válí v peřinách. Natáčení desetidílné série probíhá aktuálně v New Yorku. V ulicích velkého jablka je často vidět hlavní hvězdy pohromadě.

Když se provalilo, že se bude točit pokračování oblíbeného seriálu, spekulovalo se, že bude bez Božského. To naštěstí o několik týdnů později Noth vyvrátil, když potvrdil svou účast na projektu. Kromě něj se mohou diváci těšit i na Aidena, další velkou lásku Carrie.

V posledních dnech fanoušky zasáhla zpráva, že jedna z hlavních postav v pokračování zemře. Tipují, že půjde buď o Samanthu, která se v And Just Like That neobjeví, protože její představitelka Kim Cattrall účast odmítla. Dalším tipem je právě Božský. Na odhalení si ale příznivci seriálu budou muset nejspíš ještě nějakou chvíli počkat.

Reklama

Další články

Načítám