Hlavní obsah
Článek

Na to, aby se stal otcem už je herec Jiří Mádl (37) dávno připravený. A snad se mu konečně zadaří i ve vztahu. Na premiéru filmu Deníček moderního fotra, v němž ztvárňuje roli tatínka na "mateřské" sice dorazil sám, ale na afterpárty už laškoval s novou partnerkou. Tou je půvabná brunetka balkánského původu, divadelní a filmová výtvarnice Andrijana Trpković, s níž už kdysi randili Stanislav Majer (45) a Vojta Kotek (36).

Před slavnostní premiérou filmu jsme s Jirkou zavedli řeč právě na téma, zda už není čas, aby měl nějaké vlastní potomky. Zatím hlídá aspoň ty od svého staršího bratra. "Asi čas je a uvidíme, jaké dary přinese budoucnost. Ale na otcovství jsem v podstatě připravený už od svých jedenácti let, kdy se narodil mladší brácha. Umím všechno a kolikrát ještě učím někoho, kdo už dítě má. Mám třeba spoustu uspávacích technik," prozradil Jirka, který by si měl ale v případě partnerky pospíšit, jelikož je jeho nová láska o sedm let starší než on.

Jirka nelení ani po pracovní stránce. Po Deníčku moderního fotra natáčel ještě snímek Pánský klub a připravuje i vlastní režijní projekt Vlny. "Je to můj třetí film, teď finalizujeme obsazení a rád bych točil na jaře příštího roku. A hotovou mám i zhruba polovinu svojí knihy. Bude se jmenovat Planeta Krypton a snad by měla být také na jaře příštího roku hotová," vypočítal.

Reklama

Další články

Načítám