Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární americká stand-up komička a herečka Iliza Shlesinger je těhotná. Fanouškům to oznámila přímo během vystoupení v Texasu, kde si na pódiu vyhrnula tričko a ukázala rostoucí bříško. Dítě čeká s manželem Noahem Galutenem. Pro oba půjde o prvního potomka.

Osmatřicetiletá blondýnka oznámení začala větou, že je velmi ráda, že show proběhla, nejen kvůli pandemii, ale také proto, že brzy bude mít trochu potíž s termíny. „Chtěla jsem to říct, protože pracuji na opravdu velkém projektu, který uvidíte v lednu!“ řekla publiku a vyhrnula si tričko, aby všem bylo jasné, oč jde. Dočkala se obrovského potlesku a výskotu.

Na téma těhotenství poté pro People žertovala, že v sobě objevila novou super sílu. „Dokážu uvolnit čelist a sníst celý meloun na jeden nádech,“ smála se.

Shodou okolností došlo k tomu, že asistentka Ilizy se o těhotenství dozvěděla dřív než budoucí otec. „Zjistila jsem to z testu a moje asistentka přišla do místnosti dřív než můj muž. Takže to věděla dřív než on. Pro všechny to bylo nekomfortní,“ svěřila Shlesinger, která čeká holčičku.

Reklama

Další články

Načítám