Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista SuperStar z roku 2004, jemuž se u nás přezdívá perský princ, Ali Amiri už je půl roku otcem dcery Lili. Roli si užívá a malou dcerku nám i ukázal. Je mu podobná? "Každý den je jiná, ale myslím, že oči má moje. Hlavně, aby byla hezká, nemusí vypadat jako já," řekl se smíchem Super.cz.

Holčička mu dělá jen radost. "Užívám si to ohromně. Nečekal jsem, že to bude až takhle nádherné. Krásně spí, kolem půlnoci se nají a až do pěti do rána spinká. Je to strašně hodná holčička," pěje ódy na dceru Amiri.

Ali vlastní kliniku dermatologie, jeho životní partnerka zde pracovala jako zdravotní sestřička. Jsou oddaní v Turecku, ale v Česku si svatbu potvrdit nenechali, takže manželé úředně nejsou.

"Beru ji jako svoji partnerku, ženu. Takovou menší svatbu jsme měli v Turecku před čtyřmi lety, ale oficiální to tady není. Pro mě to není důležité. Mně nejde o kus papíru, o podpis, ale o to, že máme lásku, dohodu, a tak to má být," říká Ali. "Ale pokud na tom bude trvat, tak si ji vezmu," dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám