Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monacká kněžna Charlene zveřejnila černobílý plakát z kampaně proti pytláctví v Africe. Pózuje na něm sama a vyzývá k zastavení lovu nosorožců za účelem získání rohů.

„Rohy nosorožců nejsou cool. Sjednoťme se v mé iniciativě Chasing Zero a zastavme krutosti, které ohrožují naše vzácná divoká zvířata,“ uvedla ke snímku, který někteří z fanoušků připodobňují k plakátu s Charlize Theron k filmu Šílený Max.

Kněžna už několik měsíců pobývá v Jižní Africe, odkud pochází. V Monaku byla na veřejnosti naposledy viděna 27. ledna během ceremoniálu v Monte Carlu.

Původně měla Charlene v Africe se svou nadací strávit 10 - 12 dní, v průběhu cesty ale podle dostupných informací chytla blíže nespecifikovanou infekci, která zapříčinila potíže s ušima, kvůli nimž nyní nemůže létat.

Už drahnou dobu tak neviděla manžela Alberta a děti, dvojčata Jacquese a Gabriellu. S rodinou si pravidelně telefonuje.

„Je to velmi frustrující, hrozně. Nemůžu se dočkat, až budu s nimi, až své děti uvidím,“ svěřila kněžna v rozhovoru pro jihoafrické rádio 702 s tím, že jde o nejdelší dobu, jakou kdy strávila mimo Evropu.

Reklama

Další články

Načítám