Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Heather Locklear (59) má za sebou těžké období a trable s psychickým zdravím i se zákonem. V únoru 2018 byla seriálová Amanda zatčena za domácí násilí a napadení policistů, koncem téhož roku byla umístěna do léčebného zařízení. Léčbu podstoupila opakovaně.

V boji se svými démony byla Heather, jak se zdá, úspěšná. Už loni fanoušky potěšila zprávou, že je čistá, zdroj magazínu People také uvedl, že je plná chuti do života a cítí se skvěle. A znovu se vrhla i do práce. Letos se po pěti letech dočkala nové filmové role.

Locklear ztvární hlavní postavu v televizním snímku Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story o životě manželů Kristine a Richarda Carlsonových, jejich knižních úspěších a také zármutku Kristine po manželově smrti v roce 2006.

Jejími kolegy budou Jason MacDonald, Natasha Bure nebo Ella Dorsch.

K nejznámějším hereckým počinům dříve tak populární blondýnky patří seriály Dynastie, Melrose Place a Všichni starostovi muži nebo romantický film Dokonalý chlap.

Další články

Načítám