Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to není jenom o tom, že chce dobře vypadat, štengrovat se s kamarádem Vaškem Noidem Bártou (43) a pohodlně se vejít do kostýmů. Do životosprávy zpěváka Mariana Vojtka (51) zasáhl i verdikt lékařů.

"Byl jsem na krvi a ukázalo se, že mám zvýšené hladiny vlastně všeho, hlavně cholesterolu," svěřil Super.cz Marian, kterého doktoři vystrašili na tolik, že si dokonce od přítelkyně Heleny nechává připravovat vegetariánská jídla a musel si odříct i svoje oblíbené grilování a vína. I když ne úplně. "Ale hodně jsem to omezil," dodal.

"Koupil jsem si i novou váhu, která určí všechno v těle, a držím se toho. Chodím i čtyřikrát týdně do posilovny. Teď mě čekají další krevní testy, tak se snažím hlídat. A zdravá strava je důležitá i k tomu, aby šlo to břicho dolů," míní.

Zažertovali jsme, že kdyby se mu opravdu povedlo vypracovat břišní pekáč, mohl by se na jevišti divadla GoJa Music Hall ukázat i do půli těla.

"Mluvili jsme o tom s Františkem Janečkem, že bychom to mohli trochu oživit, že když zamakám, mohl bych ty tři nebo čtyři vrstvy kostýmů odložit," slibuje nevídanou podívanou na patnácti exkluzivních představeních muzikálu Čarodějka, v nichž bude od začátku září hrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám