Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Kašáková (34) poprvé od porodu vyrazila na dovolenou k moři. S partnerem a také se synkem Matyášem, kterému po narození diagnostikovali vzácnou metabolickou vadu zvanou fenylketonurie.

„Člověk se vždy bojí toho neznámého. Když vám nemoc diagnostikují fakty, tak maminka neslyší nic jiného než ty zlé věci, které by se mohly stát. Pro mě osobně to byl nejtemnější zážitek v životě,“ popsala Super.cz chvíle, kdy se s chlapečkovou diagnózou seznámila.

Vzhledem k řečenému si Veronika myslela, že slovo dovolená škrtne ze svého slovníku, ale spletla se. Celá rodina, samozřejmě po konzultaci s lékaři, odletěla na exotické Maledivy a dovolená to byla pohádková.

Matyášek to zvládl skvěle, je velmi spokojené a usměvavé miminko. Což je vidět i na fotkách. A Veronika se stejně jako její syn také znovu směje. Po dlouhých probrečených nocích už ví, že nemoc syna s partnerem Milanem zvládnou. „Mám pocit, že můj chlapeček mi přišel do života proto, abych se naučila věci, které jsem neuměla," říká Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám