Hlavní obsah
Článek

Jennifer Coolidge (59) se v rozhovoru pro list Guardian rozpovídala o novém seriálu Bílý lotus z produkce HBO. A řeč došla i na postelové scény.

„Během pandemie to bylo hodně divné. S někým se muchlujete a doufáte, že vás to nebude stát život,“ nechala se slyšet.

V show hraje Tanyu a už teď se hovoří o tom, že podala svůj životní výkon. „Že by mi přišlo, že hraji nějak výjimečně dobře, se říct nedá. Hraní je zvláštní věc. Neuvědomíte si to, když jste v tom. Pomohlo mi ale, že mám s Tanyou i něco společného.“

„Přišla jsem o matku v útlém věku, v průběhu pandemie jsem byla v depresi, přišla jsem o příbuzného a nemohli jsme uspořádat pořádný pohřeb,“ popsala.

Přiznala také, že nejprve na roli kývnout vůbec nechtěla. Ačkoliv je už od dob vzniku komedií Prci, prci, prcičky považována za sex symbol, nepřišla si dostatečně ve formě.

„Pandemie mě opravdu zasáhla. Bylo to smutné období. Denně jsem četla tragické zprávy a usoudila, že nás virus převálcuje. Lidé přicházeli o životy, byla jsem přesvědčená, že to nezvládneme.“

„Týdny jsem jenom seděla zavřená doma a pojídala pizzu. Nechtěla jsem točit scény, v nichž mě zaberou od krku dolů. Jsem docela marnivá, takže to pro mě bylo nepřijatelné. Nakonec jsem se ale pochlapila. Málem jsem si všechno pokazila, což bych si nikdy neodpustila. Byla to dobrá životní lekce,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám