Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má kuráž a rozhodně i co ukazovat. Americká televizní hvězda Bethenny Frankel (50) na sebe znovu upoutala pozornost svou obnaženou fotkou bez jakýchkoliv úprav a filtrů.

„Kdybych na fotce použila filtry, tak bych neměla žádné vrásky ani kruhy pod očima, ale tohle jsem já v padesáti. Žádné filtry ani zkrášlování,“ napsala Bethenny ke snímku v prádle. „Proč zmiňuji svůj věk dokola? Protože je důležité i pro mladší ženy, aby věděly, jak vypadá realita a že upravování a filtry představují jen fikci. Navíc mají špatný vliv na ženské sebevědomí. Chce to mít kuráž a je krásné být opravdová v každém věku,“ pokračovala hvězda reality show The Real Housewives of New York City.

„Došla jsem k názoru že faleš a filtry prodávají, ale já jsem šťastná se svými sledujícími, kteří oceňují moji odlišnost,“ zakončila svůj dlouhý status Bethenny, kterému dala srdíčko i Paris Hilton (43) a Jennie Garth.

Ta se letos podělila se svými fanoušky o jednu radostnou událost. V březnu oznámila zasnoubení se svým přítelem Paulem Bernonem, se kterým randí od podzimu roku 2018. Pro Frankel to bude už třetí manželství, pokud dojde ke svatbě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám