Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistce Markétě Vondroušové (22) se daří nejen na tenisových kurtech. Stříbrná medailistka z olympiády v Tokiu se zasnoubila! Prstýnek jí navlékl její dlouholetý přítel Štěpán. Usměvavá Vondroušová se zásnubami pochlubila svým fanouškům.

„My forever,“ nenechala nikoho na pochybách, že chce se svým přítelem zůstat opravdu navždy. Vondroušová s ním randí už od patnácti let. Finalistka předloňského Roland Garros začínala s tenisem už jako čtyřletá.

Netrénovala prý ale nijak často, a díky tomu ji tenis nikdy nepřestal bavit. Rodačka ze Sokolova přitom na olympiádu původně málem nejela. Její nominace vzbudila mezi experty rozruch a nikdo neočekával, že zrovna ona bude v Tokiu bojovat o zlatou medaili.

„Jela jsem jako outsider. A nakonec jsem postoupila do finále. Kdyby mi to někdo řekl před turnajem, brala bych to na tisíc procent. Je super, že jsem byla vidět po sezoně, která byla nahoru dolů," usmívala se po svém úspěchu Vondroušová, která teď prožívá obrovskou radost i v soukromém životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám